Peugeot 208 tandremsskift – Få alle svar her

Søger du information om tandremsskift på en Peugeot 208 så besøg vores side og få en grundig introduktion til emnet.

Hvornår skal tandremmen skiftes på en Peugeot 208?

Tandremsskift på en Peugeot 208 er individuelt. Som regel kan du regne med, at biler fra 2017 og fremefter kører med et interval, som enten er 5 år eller 175.000 km.

For at være sikker på at tandrems-intervallet er korrekt på den bil, du kigger på, kan du se efter i bilens servicebog. Kan du ikke finde informationen i servicebogen, kan du kontakte dit lokale Peugeot-værksted, hvor de kan hjælpe dig med at svare på det.

Tandremmens funktion

Tandremmens funktion i en motor er rigtig vigtig. Uden tandremmen kører motoren ikke, da den forbinder motorens nederste komponenter med ventilen. Hvis du ikke overholder intervallet på din tandrem, kan du være uheldig, at den springer. Springer tandremmen i en motor, så har du et havari. Ved at havari skal motoren skilles ad og renoveres – og det er en dyr affære.

Hvor lang tid tager det at skifte en tandrem på en Peugeot 208?

Normalt tager det 3-4 timer at skifte tandremmen. Først og fremmest piller man ventildækslet af, og herefter skifter man alle de remme og remhjul, der ligger inde omkring tandremmen.

Hvordan kan du se, om der er blevet skiftet tandrem på en Peugeot 208?

Der er 3 muligheder for at tjekke, om tandremmen er skiftet i bilen:

  1. Se i bilens servicebog – hvis et værksted har skiftet tandremmen, vil de som regel skrive det heri.
  2. Se i bilens motorrum – her sidder et klistermærke, der fortæller, hvornår tandremmen senest er skiftet og hvornår den skal igen.
  3. Se i bilens journal – hvis den er blevet skiftet på et autoriseret Peugeot-værksted, vil det kunne ses her.

Du skal være opmærksom, hvis du ikke kan finde informationen disse 3 steder, for så er der stor risiko for, at tandremmen ikke er skiftet.

Hej! Mit navn er Alex Aunsbjerg - jeg vil gerne give dig et uforpligtende tilbud på en ny tandrem til din Peugeot 208

Vi klarer det hurtigt og effektivt på vores værksted.

Du kan roligt henvende dig til mig, for min opgave er at give dig et tilbud som er 100% uforpligtende - men også det bedste tilbud i markedet.